Події

На житомирському провулку горіла захаращена квартира, вогнеборці врятували кішку

8 February 2021, 20:15

Ввечері 8 лютого на провулку Каретному в Житомирі сталася пожежа в одній із квартир. На місце виїжджали два пожежних автомобілі. Рятувальників викликали сусіди, які помітили значне задимлення.

Про це повідомила пресслужба управління ДСНС України у Житомирській області.

«Щойно два пожежних автомобілі виїхали на ліквідацію загоряння у квартирі, що у провулку Каретному у м. Житомирі. Велике задимлення у помешканні спонукало сусідів викликати рятувальників», – близько 18:30 год. пресслужба повідомила у Facebook.

Приблизно через годину рятувальники розповіли продовження історії. Виявляється, пожежа сталася у захаращеній непотребом квартирі, в якій на момент пожежі була лише кішка. Рятувальники винесли пухнасту із задимленого помешкання, далі під тимчасову опіку тваринку взяли сусіди.

«Історія зі щасливим фіналом! Пожежу у квартирі в Житомирі у провулку Каретному ліквідовано менше ніж за годину. З’ясувалось, що сильна задимленість виникла через велику захаращеність оселі. Господарів вдома не було, але рятувальники виявили в квартирі кішку. Бідолаха встигла надихатись диму. Надзвичайники винесли її з помешкання та передали сусідам. На вулиці тваринка відкашлялась, і стан її поліпшився. Потім сусіди – Сергій, Катерина та Олександр – помили її та наразі чекають на господаря, аби повернути йому кішечку», – повідали в УДСНС.

Як повідомляв Житомир.info, 15 листопада 2020 року сталася пожежа у квартирі на вулиці Небесної сотні в Житомирі. В захаращеній квартирі рятувальники виявили загиблого господаря.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС пров.Каретний рятувальник кішка  
Матеріали по темі