Суспільство

​Водії автобусів скаржаться на нерозчищені дороги в Житомирській області, деякі рейси скасовані

9 February 2021, 10:09

Через погодні умови в Житомирській області деякі рейсові автобуси не виїхали на маршрути. Водії скаржаться на нерозчищені дороги.

Про це у коментарі Житомир.info 9 лютого розповів директор житомирського автовокзалу Федір Дорощук.

«В сторону Києва їдуть, по наших районах і селах, хто їде, а хто не приїжджає. Водії жаліються, що дуже погані дороги, не розчищені. Є відмінені рейси. Одні автобуси їдуть, а інші ні, бо погана дорога. Сказати, що немає руху неможливо, бо хоч мала кількість автобусів, але їдуть», – зазначив Федір Дорощук.

Станом на 09.30 год. 9 лютого на сайті автовокзалу є інформація про 37 скасованих рейсів. Зокрема з Житомира до Вінниці, Коростеня, Новограда-Волинського, Олевська, Баранівки, Бердичева.

Скріншоти з сайту автовокзалу

Пресслужба Служби автомобільних доріг у Житомирській області звітує про прибирання доріг області від наслідків негоди.

«Станом на ранок, 9 лютого, проїзд шляхами державного значення забезпечено. для ліквідації наслідків негоди працює 72 одиниці спецтехніки та майже 100 дорожників», – повідомляють у САД.

Відео зі сторінки САД у соціальній мережі

У САД нагадують водіям та пасажирам, що у разі виникнення надзвичайної ситуації телефонувати за номером диспетчера Служби автомобільних доріг – +380 (98) 560 85 99.

Нагадаємо, 8 лютого на двох трасах у Житомирській області через негоду обмежили рух вантажівок.

Синоптики прогнозують в Житомирській області снігопади та морози протягом робочого тижня.

Як повідомляв Житомир.info, управління транспорту і зв’язку Житомирської міської ради вранці 9 лютого оприлюднило інформацію про роботу КП «УАШ» щодо розчищення снігу: за ніч висипали на дороги 212 тонн піскосуміші.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дороги. снігопад САД рейс автобус автовокзал  
Матеріали по темі