Події

На трасі Київ – Чоп житомирянин на ВАЗ врізався у відбійник та перекинувся на дах, постраждали пасажири

9 February 2021, 15:02

На трасі Київ – Чоп у Житомирській області 9 лютого автомобіль ВАЗ в’їхав у колесовідбійник та перекинувся. В ДТП травмувалися два пасажири легковика.

Про це Житомир.info повідомили у пресслужбі патрульної поліції Житомирської області.

«Близько 12:40 год. 9 лютого на 83 км автодороги М-06 водій автомобіля ВАЗ 21150, 41-річний житель Житомира, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та здійснив наїзд на колесовідбійник розділювальної смуги, після чого автомобіль перекинувся на зустрічну смугу руху», – розповіла пресофіцерка патрульної поліції Тетяна Носадчук.

У результаті ДТП пасажир, житель Черняхівського району 1988 року народження, отримав тілесні ушкодження – за попередньою інформацією, забій поперекового відділу хребта. Від госпіталізації чоловік відмовився. Ще один пасажир, житель Ємільчинськорго району 1997 року народження, був госпіталізований до відділення нейрохірургії Житомирської обласної лікарні.

Автомобіль отримав механічні пошкодження.

Як повідомляв Житомир.info, 8 лютого 2021 року поблизу села Дениші Житомирського району зіштовхнулись автомобілі Daewoo Lanos та Chevrolet. Травмувались 27-річна жінка з півторарічним сином.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Київ - Чоп пасажир відбійник  
Матеріали по темі