Події

​У селі Житомирської області сталася пожежа у спальні дитсадка: 30 дітей та персонал евакуювали

9 February 2021, 15:10

Вдень 9 лютого в селі Харитонівка Коростишівського району в дитсадку сталася пожежа: згоріла спальна кімната, дітей та персонал евакуювали.

Про це 9 лютого повідомила пресслужба ДСНС.

«9 лютого об 11:49 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Житомирській області надійшла інформація про пожежу в спальному приміщенні закладу дошкільної освіти «Перлинка» у с. Харитонівка Коростишівського району. Дитсадок розмішений під одним дахом з Харитонівською загальноосвітньою школою. До прибуття підрозділів ДСНС керівництвом закладів проведено евакуацію 30 дітей та 18 чоловік персоналу», - йдеться у повідомленні.

На місці події рятувальники встановили, що пожежа виникла в спальному приміщенні садочку, з вікон виходить густий дим. Для проведення розвідки та роботи у задимленому середовищі ланка газодимозахисної служби включилася в апарати на стисненому повітрі. Уся спальна кімната площею 40 кв.м. була охоплена вогнем.

«Зусиллями двох відділень рятувальників об 11:57 пожежу локалізовано, вогнеборці винесли на вулицю тліючі матраци та дитячі ліжка. О 12:55 пожежа ліквідована на площі 40 кв.м. Вогнем знищено майно в спальній кімнаті та пошкоджено внутрішнє оздоблення стін та майно на площі 110 кв.м. Попередня причина займання – коротке замкнення електромережі», - повідомили в ДСНС.

Загиблих та травмованих унаслідок пожежі немає.

Нагадаємо, 25 січня 2021 через несправність котла в дитсадку села Бігунь Овруцького району сталася пожежа.

Як повідомляв Житомир.info, у ніч на 24 грудня 2020 на території дитячого садочка № 46 на Польовій у Житомирі сталася пожежа: горів цегляний павільйон для прогулянок. Це була вже друга пожежа за останні пів року, яка трапилась на території цього дитсадка: у ніч на 13 липня тут загорілися дві цегляні альтанки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа дитсадок ДСНС евакуація  
Матеріали по темі