Події

У Попільні від переохолодження загинув 51-річний чоловік, а у 27-річної житомирянки діагностували відмороження пальців

10 February 2021, 09:39

Унаслідок холодів за минулу добу, 9 лютого, загинув чоловік з села Попільня, а молода житомирянка отримала відмороження пальців ніг.

Про це 10 лютого повідомив головний спеціаліст управління з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи Житомирської облдержадміністрації Микола Мінчук.

«Останні прикрі інциденти трапилися вчора, 9 лютого. Так, внаслідок загального переохолодження тіла загинув 51-річний мешканець с. Попільня Попільнянської територіальної громади. До опікового відділення обласної лікарні потрапила й 27-річна мешканка м. Житомира, у якої лікарі діагностували відмороження пальців ніг. Наразі обставини цих надзвичайних подій з'ясовуються», - повідомив Микола Мінчук.

За його словами, з початком цьогорічних холодів в області вже 20 осіб травмувалися та ще четверо – померли.

Нагадаємо, 8 лютого 2021 у селі Бобричі Лугинського району перехожа викликала «швидку» до чоловіка, який випив і не дійшов до хати. Медики діагностували у нього загальне переохолодження тіла і відмороження стопи.

Поради житомирського лікаря про те, як надавати першу допомогу при переохолодженні та обмороженні та чого робити не можна, дивіться у відеосюжеті.

Як повідомляв Житомир.info, 5-6 лютого 2021 троє жителів Житомирської області потрапили до лікарень з обмороженнями і переохолодженням.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: переохолодження обмороження відмороження мороз холод Попільня  
Матеріали по темі