Події

У квартирі в центрі Житомира троє людей отруїлися газом: двоє у реанімації, один чоловік загинув

11 February 2021, 10:08

У будинку на вулиці Перемоги, 3 у Житомирі 10 лютого зафіксували груповий нещасний випадок: один чоловік загинув, ще двох осіб госпіталізували. За попередньою інформацією, нещасний випадок стався внаслідок порушення експлуатації газового обладнання.

Про це Житомир.info повідомили у пресслужбі управління ДСНС України у Житомирській області.

«У квартирі одного з будинків на вулиці Перемоги стався груповий нещасний випадок: одна особа загинула, ще дві – госпіталізовані до реанімаційного відділення лікарні №1. За попередньою інформацією, причиною нещасного випадку могло стати порушення експлуатації газового обладнання. Рік народження загиблого чоловіка – 1980-й, до лікарні потрапила жінка, 1981 року народження, та чоловік, 1960 року народження», – поінформували в УДСНС.

Зазначимо, вдень 10 лютого читачі повідомляли про те, що бачили автомобіль поліції біля будинку на вулиці Перемоги, 3, а також машину газової служби.

Нагадаємо, 4 лютого у селі Велика Хайча Овруцького району Житомирської області подружжя отруїлося чадним газом: жінка, 1951 року народження померла, її чоловіка, 1953 року народження, госпіталізували.

Як повідомляв Житомир.info, 8 січня 2020 року в місті Коростишів Житомирської області чадним газом отруїлися мати і двоє дітей. Попередньою причиною отруєння називали порушення правил користування газовим опаленням (прогоріла гнучка гофра на газовому котлі).

19 січня 2021 року в місті Бердичів 40-річний чоловік та його 8-річний син отруїлися чадним газом та були госпіталізовані до лікарень. За попередньою інформацією, отруєння могла спричинити відсутність вентиляції під час роботи газової колонки: вентиляційний канал люди заклеїли папером.

22 січня 2021 року в місті Бердичів Житомирської області троє людей отруїлися чадним газом та були госпіталізовані. Серед постраждалих – жінка, підліток та маленька дитина.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: чадний газ отруєння реанімація  
Матеріали по темі