Події

​В магазинах ТМ «Білозгар» житомиряни можуть придбати десятки видів сирів та свіжу молочну продукцію

11 February 2021, 10:20

Відтепер фірмову молочну продукцію торгової марки «Білозгар» «Літинського молзаводу» можна придбати у Житомирі. У магазинах представлені кілька десятків видів сирів: бринза, м’який з італійськими травами, сметанковий, дієтичний, мармуровий, голландський, чедер, також копчені та плавлені. На прилавку також свіже та сухе молоко, вершкове масло, кефір, сметана, ряжанка, йогурти без наповнювачів або зі смаками, кисломолочний сир на вагу чи в упакуванні.

Продукція «Білозгар» вже стала популярною у Вінницькій, Хмельницькій, Чернівецькій областях і має на своєму рахунку чимало відзнак, зокрема лідерство у категорії «Бренд-2016» та у конкурсі «Краща торгова марка Поділля 2017».


«Літинський молочний завод» знаходиться в Вінницькій області. Ми вже понад 20 років на ринку України. У нас постійно відбувається оновлення обладнання, а минулого року введений в експлуатацію новий цех з виробництва твердих сирів, де максимально автоматизовано всі процеси та зменшений вплив людського фактора на виробництво твердих сирів, що в першу чергу позначилося на якості готової продукції», - каже представник ТОВ «Літинський молзавод» Мирослав Крот.

Молочна продукція «Білозгар» відповідає високим європейським стандартам якості. На виробництві впроваджують сучасні технології, при цьому зберігають давні традиції подільських майстрів-сироварів. Сьогодні підприємство є одним із лідерів з виготовлення молочної продукції в країні – потужності заводу дозволяють переробляти до 300 тонн молока за добу.

«Також особливою гордістю нашого заводу є фермерське господарство, тобто молочна ферма, де виготовляється високоякісне молоко. Воно потрапляє одразу на завод. Якість продукції ми контролюємо, починаючи від виробництва молока, його переробки й до кінцевого споживача», - зазначає представник ТОВ «Літинський молзавод» Мирослав Крот.

У Житомирі молочну продукцію «Білозгар» ви можете придбати за такими адресами: вул. Київська 102а, вул. Київська 7/4, Лесі Українки, 48 та на території Житнього ринку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Білозгар Літин молзавод молочна продукція  
Матеріали по темі