Влада

Голову Житомирської облради включили до складу делегації України в Конгресі місцевих і регіональних влад Ради Європи

11 February 2021, 12:50

Президент Володимир Зеленський указом від 10 лютого 2021 року затвердив склад делегації України в Конгресі місцевих і регіональних влад Ради Європи на 2021 - 2026 роки.

Документ оприлюднений на сайті президента.

У відповідному Положенні зазначено, що Україна представлена у Конгресі делегацією, яка складається з дванадцяти представників і дванадцяти заступників представників, що відповідає кількості місць, які належать їй у Парламентській Асамблеї Ради Європи. Представники і заступники представників включаються до однієї з палат Конгресу – Палати місцевих влад або Палати регіонів.

В оновленому складі делегації є один представник Житомирської області: голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко у списку заступників представників України в Палаті регіонів Конгресу.

Нагадаємо, 27 листопада 2020 року на першій сесії Житомирської облради 8-го скликання головою облради обрали першого заступника голови ОДА Володимира Федоренка, який був єдиним кандидатом на цю посаду.

Як повідомляв Житомир.info, киянин Володимир Федоренко з початку листопада 2019 року працював на посаді першого заступника голови Житомирської облдержадміністрації Віталія Бунечка. На місцевих виборах 2020 року Федоренко очолював список кандидатів від партії «Слуга народу» в депутати Житомирської обласної ради.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: президент Федоренко указ Рада Європи делегація  
Матеріали по темі