Суспільство

На двох міжнародних трасах, які проходять через Житомирську область, знову ввели обмеження руху вантажівок (оновлено)

11 February 2021, 15:47

У зв’язку зі складними погодними умовами з 15-ї години 11 лютого вводяться обмеження руху вантажівок двома міжнародними трасами, які проходять через Житомирську область: М-06 Київ – Чоп та М-07 Київ – Ковель – Ягодин.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Службою автомобільних доріг у Житомирській області спільно з Подільським міжрегіональним управлінням Укртрансбезпеки та за погодженням з управлінням патрульної поліції в Житомирській області з 15-ї години 11 лютого вводиться обмеження руху вантажних та великогабаритних транспортних засобів на наступних автомобільних дорогах загального користування:
- М-06 Київ — Чоп (на м. Будапешт через м. Львів, Мукачево і Ужгород) км 68 + 340 — 258 + 513;
- М-07 Київ — Ковель — Ягодин (на м. Люблін), км 79+717 — - км 245 + 948», – йдеться у повідомленні.

Ознайомитись з переліком місць для відстою великовагових транспортних засобів можна тут

Оновлено 12 лютого

Пізно ввечері 11 лютого Служба автомобільних доріг у Житомирській області повідомила про зняття обмежень з 21:00 год.

«Обмеження знято о 21:00. Рух шляхами М-06 Київ-Чоп та Київ - Ковель - Ягодин для великогабаритних та вантажних транспортних засобів на території Житомирської області відновлено», – поінформували у САД.

Нагадаємо, 8 лютого через погодні умови вводили тимчасові обмеження руху великогабаритного та великовантажного транспорту на трасах М-06 та М-07, які проходять через Житомирську область. Після 15:00 год. 9 лютого обмеження руху вантажних автомобілів на автодорогах міжнародного значення зняли.

Як повідомляв Житомир.info, синоптики обіцяють припинення хуртовин після 14 лютого, а от морози триматимуться ще близько тижня: після снігопадів очікується зниження температури до -20 градусів і нижче.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: обмеження руху вантажівка транспорт поліція снігопад траса  
Матеріали по темі