Суспільство

Малинські рятувальники допомогли медикам доїхати до породіллі, а потім тягнули до траси «швидку» з жінкою і новонародженим

14 February 2021, 14:50

У Малинському районі Житомирської області 13 лютого рятувальники звільнили зі снігового замету автомобіль швидкої допомоги, який їхав до породіллі. А потім допомогли «швидкій» довезти жінку та новонародженого до лікарні.

Про це повідомляє Малинський МРВ У ДСНС у Жтитомирській області.

«Учора до 13-ДПРЧ (м. Малин) надійшло повідомлення про те, що на автодорозі місцевого значення в селі Квітневе в сніговому заметі застряг автомобіль швидкої медичної допомоги, що рухався на виклик до породіллі. До місця події негайно було направлено рятувальників Державної пожежно-рятувальної частини № 13 міста Малин, які транспортували медичних працівників до місця проживання жінки. Після огляду медичними працівниками породіллю разом з новонародженною дитиною було транспортовано до карети швидкої медичної допомоги, яку також транспортували шляхом буксирування вже до автошляху Київ – Ковель, а далі швидка попрямувала до медичного закладу вже самостійно», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, упродовж доби 13 лютого підрозділи ДСНС в Житомирській області вивільнили зі снігових заметів 154 транспортні засоби, у яких перебували 262 людини.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС допомога рятувальники замет снігопад сніг Малинський район  
Матеріали по темі