Події

​Суд виніс вирок чоловіку, який під час відпочинку в Житомирській області побив і втопив товариша: 12 років за ґратами

15 February 2021, 12:34

12 років за ґратами «відсидить» житель Радомишльського району за вбивство приятеля, з яким влітку відпочивав на водоймі, та після сварки побив і втопив.

Про це 15 лютого повідомила пресслужба Житомирської обласної прокуратури.

«Коростишівською місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення за фактом скоєння жителем Радомишльського району умисного вбивства та крадіжки. Вироком Радомишльського районного суду чоловіка визнано винним у скоєнні злочинів за ч.1 ст. 115, ч. 2 ст. 185 КК України та призначено покарання у виді 12 років позбавлення волі», - йдеться у повідомленні.

Прокуратура встановила, що у липні минулого 2020 року під час відпочинку біля водойми між неодноразово судимим 38-річним жителем Радомишльського району та його приятелем, які розпивали разом алкогольні напої, виник словесний конфлікт.

Під час з’ясування стосунків чоловік накинувся на 37-річного односельчанина, побив його, а потім затягнув до водойми та втопив. Аби приховати скоєне вбивство, зловмисник спалив одяг потерпілого та, пригрозивши двом свідкам фізичною розправою, покинув місце злочину.

Того ж дня він скоїв ще один злочин – викрав із жіночої сумочки мобільний телефон, який відразу ж продав.

Як повідомляв Житомир.info, 22 липня 2020 у селі Лутівка Радомишльського району Житомирської області компанія чоловіків відпочивала біля водойми. Між співчаркувальниками виник раптовий конфлікт, унаслідок якого один місцевий житель побив, а потім утопив товариша по чарці. Правоохоронці з'ясували, що один з чоловіків побив іншого, примусив його зайти у водойму, після чого накинувся на нього і втопив.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство утоплення вирок Радомишль  
Матеріали по темі