Події

На трасі Київ – Чоп у Житомирській області Opel на розвороті зіткнувся з Renault, госпіталізували пасажирку

16 February 2021, 09:45

На трасі Київ – Чоп у Житомирській області 15 лютого зіткнулися Opel та Renault, в ДТП травмувалася жінка.

Про це Житомир.info повідомили у пресслужбі патрульної поліції Житомирської області.

«15 лютого на 180 кілометрі автодороги Київ – Чоп 26-річний водій автомобіля Opel при здійсненні розвороту не надав перевагу автомобілю Renault Megan, за кермом якого була водійка 1983 року народження. Внаслідок цього відбулося зіткнення транспортних засобів», – розповіла пресофіцер управління патрульної поліції Тетяна Носадчук.

У ДТП травмувалася пасажирка Opel та була госпіталізована до Пулинської районної лікарні. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу та забезпечили охорону місця події і регулювання дорожнього руху.

Нагадаємо, вранці 15 лютого трасі Київ – Чоп, поблизу села Кам’янка Житомирського району, зіткнулися вантажівки Мercedes та Volvo. Через ДТП рух транспорту ділянкою вказаної траси був тимчасово обмежений. У ДТП травмувався водій Volvo, з кабіни його діставали рятувальники.

У цей же день у селі Березина Житомирського району на трасі Київ – Чоп сталася ДТП за участю трьох автомобілів: зіткнулися BMW, Mercedes та фура Volvo з газовою бочкою. Через автопригоду тимчасово був обмежений рух транспорту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Київ - Чоп пасажир  
Матеріали по темі