Події

​На Київському шосе в Житомирі водій «Таврії», у якого патрульні запідозрили стан сп’яніння, вирішив відкупитися

17 February 2021, 10:54

Увечері 16 лютого на виїзді з Житомира патрульні за порушення ПДР зупинили автомобіль ЗАЗ, після спілкування з водієм інспектори запідозрили у нього стан сп’яніння.

Про це 17 лютого повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«16 лютого, близько 22-ї години, під час патрулювання шосе Київське за порушення правил дорожнього руху, інспектори поліції зупинили автомобіль ЗАЗ. Коли ж патрульні підійшли до водія та поспілкувались то у поліцейських виникла підозра, що чоловік керував автомобілем в стані сп'яніння. Аби уникнути адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом в стані сп'яніння, водій запропонував патрульним поліцейським грошову вигоду. Патрульні неодноразово попереджали чоловіка про кримінальну відповідальність, однак це не зупинило водія», - повідомили в патрульній поліції.

Як наслідок, на місце зупинки патрульні поліцейські викликали слідчих та оформили протокол за ч. 1, ст. 130 КУпАП (Керування ТЗ в стані сп'яніння), а також винесли адміністративну постанову за ч. 5, ст. 121 КУпАП (Порушення правил користування ременями безпеки).

Нагадаємо, житомирські патрульні отримують премії, якщо вони повідомляють про порушників, які намагаються відкупитися і пропонують хабарі. Про це 28 січня 2021 в прямому ефірі програми «Діалоги» на Житомир.info розповів начальник управління патрульної поліції у Житомирській області Євгеній Ганзюк.

Як повідомляв Житомир.info, 5 січня 2021 року на Покровській у Житомирі патрульні зупинили легковий автомобіль: водій був нетверезий, перевозив речовину зеленого кольору і запропонував правоохоронцям хабаря.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: патрульний хабар алкоголь  
Матеріали по темі