Політика

«Гідність нації» підтримує талановитих спортсменів Житомирщини

17 February 2021, 16:18

Відтепер провідні спортсмени Житомирщини матимуть підтримку від осередку Всеукраїнського патріотичного руху «Гідність нації». Дана громадська організація з метою підтримки спорту та популяризації фізичної культури, запровадила стипендії талановитим спортсменам нашого регіону.

Першою такою стипендіаткою стала Анастасія Светківська – чемпіонка світу та Європи із ММА, триразова чемпіонка України, майстер спорту міжнародного класу. Аналогічну піврічну стипендію вже отримує й житомирянин Артем Мельник – чемпіон світу та Європи з кікбоксингу (версія WAKO) серед юніорів, фіналіст Кубку світу і бронзовий призер чемпіонату планети серед чоловіків, майстер спорту міжнародного класу.

– Ми вирішили надати стипендії в першу чергу саме Анастасії Светківській і Артему Мельнику тому, що вони стабільно успішно виступають не лише на всеукраїнському, але й на міжнародному рівнях. Під час пандемії і пов’язаними із нею браком змагань для провідних спортсменів така підтримка є важливою, – сказав голова Житомирського осередку Всеукраїнського патріотичного руху «Гідність нації» Євген Блощинський.

За словами пана Блощинського, співпраця із талановитими спортсменами Житомирщини триватиме й надалі. У найближчий час планується надання стипендії ще одній місцевій спортивній зірці.

Водночас Житомирська громадська організації «Гідність нації» продовжить опікуватися розвитком масового спорту і пропагандою здорового способу життя.

– Будемо підтримувати змагання із різних видів спорту, в першу чергу – із силових. Сприятимемо їх проведенню фінансово і організаційно, – додав Євген Блощинський. – А взагалі ми підтримуватимемо будь-які цікаві проєкти та ініціативи житомирської молоді, не лише спортивні. Прагнемо консолідувати лідерів молодіжного руху.

Пресслужба Житомирської громадської організації «Гідність нації»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: "Гідність нації"  
Матеріали по темі