Влада

Кабмін оприлюднив постанову про повернення до «кольорових» карантинних зон: Україна стане «жовтою» з 24 лютого

18 February 2021, 14:55

Карантин в Україні продовжили до 30 квітня 2021 року, а з 24 лютого по всій країні встановлюється «жовтий» рівень епідемічної небезпеки..

На Урядовому порталі оприлюднили відповідну постанову Кабінету міністрів щодо встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19.

«Ця постанова набирає чинності з 24 лютого 2021 р., крім абзацу десятого підпункту 4 пункту 2 змін, затверджених цією постановою, який набирає чинності з 18 лютого 2021 року», - йдеться у документі.

Зазначений абзац підпункту 4 стосується заборони роботи після 24-ї та до 7-ї години суб’єктів господарювання з надання послуг громадського харчування (ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос.

Нагадаємо, до адаптивного карантину з «кольоровими» зонами, а на всі території «жовтий рівень» епідемічної небезпеки планували повернутися з 22 лютого 2021 року: на засідання Кабміну 17 лютого відповідну постану прийняли з пропозицією доопрацювати в одноденний термін.

Нижче – скріншоти з оприлюдненої постанови КМУ:



Як повідомляв Житомир.info, в Україні з 8 по 24 січня 2021 року діяв «карантин зимових канікул». 25 січня країна вийшла з посиленого карантину і повернулася до обмежень, які діяли в грудні 2020 року – єдина «помаранчева» зона по всій країні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: карантин КМУ коронавірус 
Матеріали по темі