Події

У Житомирі та Малині рятувальники допомагали «швидким» виїхати із засніжених вулиць

20 February 2021, 12:50

В Житомирській області упродовж доби рятувальники вивільнили із снігових заметів дві «карети» швидкої допомоги.

Про це 20 лютого повідомила пресслужба управління ДСНС у Житомирській області.

«За добу рятувальники області два рази надавали допомогу медикам на засніжених дорогах області. Так, у м. Житомир бійці ДСНС вивільнили із снігового замету автомобіль медиків, що приїхав на виклик. Автівка заїхала вкінець засніженого провулка, а вже звідти водій швидкої самостійно вибратися не зміг. За допомогою лебідки від спеціального пожежного автомобіля рятувальники відбуксирували транспортний засіб з провулка на дорогу, де він вже зміг продовжити свій рух далі. В аналогічну пригоду потрапив і автомобіль медиків в м. Малин. Там бійці ДСНС відбуксирували «карету» швидкої із засніженої вулиці на автодорогу за допомогою троса від автоцистерни», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 18 лютого в Житомирі у провулку Івана Богуна забуксував у снігу автомобіль швидкої допомоги, як їхав на виклик до хворого.

Як повідомляв Житомир.info, в лютому 2021 року для розчищення від снігу вулиць Житомира комунальні підприємства залучали техніку приватних фірм і вже заплатили за це майже пів мільйона гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС швидка сніг рятувальники Малин  
Матеріали по темі