Суспільство

Поліція попереджає жителів Житомирського та Бердичівського районів про проведення навчально-тренувальних заходів

20 February 2021, 15:56

20 лютого стартували навчально-тренувальні заходи, спрямовані на відпрацювання ефективності та злагодженості дій територіальних підрозділів поліції у складних та нестандартних ситуаціях. Практичний етап заходів проводиться на території двох суміжних районів області: Житомирського та Бердичівського.

Про це вдень 20 лютого повідомила пресслужба поліції області.

«План проведення тренувальних зборів передбачає відпрацювання дій при проведенні кількох поліцейських операцій, у тому числі у разі використання правопорушниками зброї. Тож Головне управління Нацполіції області інформує жителів Житомирщини про заплановані заходи та просить з розумінням поставитись до можливих незручностей. Також у разі виникнення незрозумілих ситуацій, слід негайно телефонувати на «102», - йдеться у повідомленні.

ГУНП також нагадує, що нещодавно у Житомирі пройшли тактико-спеціальні навчання правоохоронців.

Як повідомляв Житомир.info, вдень 10 лютого 2021 року житомиряни у соцмережах повідомляли, що в районі Маликова багато поліцейських, стоять автомобілі рятувальників та швидкі медичні допомоги, а в поліцій нагадали, що у місті проходить практичний етап спеціальних загальнообласних навчань поліцейських та нацгвардійців, які триватимуть до 12 лютого. Ввечері цього ж дня поліцейські в рамках навчань оточили майдан Перемоги, у середмісті в вечірню «годину пік» утворився затор.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція навчання Бердичівський район Житомирський район ГУНП  
Матеріали по темі