Події

Рятувальники у Житомирі буксували газовоз, який застряг в снігу і перекрив рух транспорту, в Овруцькому районі витягали з кювету бульдозер

21 February 2021, 10:33

Упродовж доби рятувальники тричі надавали допомогу водіям транспортних засобів.

Про це 21 лютого повідомляє пресслужба управління ДСНС у Житомирській області.

«20 лютого о 14:50 по лінії 101 надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Покалів Овруцького району необхідна допомога водію комунальної техніки. На місці події було з’ясовано, що водій комунального бульдозера очищав бордюри доріг від снігу. Однак на тій ділянці, де було найбільше снігових кучугур, він забуксував та передніми колесами з’їхав у кювет. За допомогою тросу на пожежному автомобілі рятувальники вирівняли бульдозер, завдяки чому він зміг продовжити роботу з очищення доріг», - йдеться у повідомленні.

Також цієї доби рятувальники діставали із снігового кювету автомобіль Hyundai Tucson поблизу с. Межирічка Романівського району. Тросом фахівці ДСНС відбуксирували автомобіль на ділянку дороги, де він далі зміг самостійно продовжити рух.

Крім того, 20 лютого на одній із вулиць обласного центру рятувальники буксирували газовоз, який застряг в сніговому переметі та перекрив рух транспорту.

Нагадаємо, 19 лютого рятувальники вивільнили із снігових заметів дві «карети» швидкої допомоги – у Житомирі та Малині.

Як повідомляв Житомир.info, в лютому 2021 року для розчищення від снігу вулиць Житомира комунальні підприємства залучали техніку приватних фірм і вже заплатили за це майже пів мільйона гривень. Упродовж вихідних, 20 та 21 лютого 2021 року, синоптики обіцяли житомирянам мінливу погоду з нічними морозами та потеплінням вдень – до 2-5 градусів тепла.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС сніг рятувальники буксували  
Матеріали по темі