Новини компаній

Переваги Tresemme. Знайомство з брендом

23 February 2021, 16:15

Кожна жінка хоче виглядати розкішно і саме тому намагається вибирати на ринку косметичних засобів тільки найкращі продукти. Серед великого різноманіття брендів покупці постійно знаходяться у пошуках якісного, бюджетного та прогресивного засобу. Під час вибору необхідно звертати увагу на рекомендації тих, хто вже користувався, історію бренду та його репутацію. TRESemme є саме таким, адже всі, користувався товарами даного бренду вражені об’ємом, блиском та доглянутістю волосся. Ознайомитися із даним брендом та його продукцією Ви можете у магазині чи в інтернеті за посиланням https://www.watsons.ua/ru/4738/brand/tresemme.

Історія створення бренду

У часи коли авторитету жінки в бізнесі ще навіть не існувало, Една Емм заснувала бренд TRESemme у 1948 році. Спочатку ця назва належала салону краси та обіграло прізвище засновниці та французький вираз, що у перекладі означає “найулюбленіша”. Една довгий час працювала у салоні краси і тому, як ніхто знає, що для відчуття впевненості жінка має бути, в першу чергу, задоволеною своїм волоссям. Так, як не кожна може дозволити собі професійний догляд за волоссям у салонах краси на регулярній основі, Една зробила можливими використовувати салонний догляд вдома. І саме так з’явився на ринку бренд TRESemme.

Догляд за пошкодженим волоссям

Пошкоджене волосся абсолютно не піддається будь-яким спробам його укласти, не мають об’єму та є сухими. Проте, TRESemme розробило поради щодо догляду за таким волоссям, а саме:

  1. Захист волосся від погодних умов, адже постійні зміни у температурі, сильний вітер, дощ, сонце - все це є причиною сухості. А якщо невчасно звернути на це увагу волосся стане ламким та почне активно випадати. Саме тому, було розроблено відновлювальну маску TRESemme Repair&Protect та живильний спрей TRESemme Botanique Detox.
  2. Використання термозахисту під час укладки.
  3. Розчісувати волосся необхідно із кондиціонером в душі.
  4. У разі частого миття волосся та шкіра голови може стати сухими. Для миття голови необхідно обрати шампунь, що професійно та якісно буде зволожувати та очищати волосся. Саме таким є шампунь із колекції TRESemme Botanique Detox.

Неймовірний об’єм волосся

Власниці тонкого волосся завжди шукають методів створення об’єму для волосся. Безумовно, правильно стрижка може зробити об’єм для будь-якого волосся, але не завжди хочеться так кардинально змінювати зачіску. Для того, що волосся виглядало густим та був хороший об’єм радимо TRESemme радить наступне:

  1. Фарбування волосся може допомогти надати йому густини та об’єму при професійному колористі та правильно зроблених переходах.
  2. Необхідно використовувати засоби для догляду із легкою текстурою, як наприклад, мус TRESemme Beauty-Full Volume, який забезпечить об’єм до 24 годин.
  3. Фен прекрасно створює об’єм при правильних навичках користування. Але необхідно не забувати про термозахист.
  4. Зберегти Вашу зачіску допоможе лак TRESemme Repair&Protect, що не склеює волосся.
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: волосся догляд за волоссям  
Матеріали по темі