Влада

Облрада збирається продати на аукціоні приміщення фотоательє в центрі Житомира та теплицю ліцею

24 February 2021, 15:46

Житомирська обласна рада збирається провести приватизацію шляхом продажу на електронному аукціоні двох приміщень – теплиці у Новограді-Волинському та фотоательє у Житомирі.

Відповідні проєкти рішень сесії оприлюднили на сайті облради 24 лютого.

«Провести приватизацію нерухомого майна (теплиця) загальною площею 147,0 кв. м, яке перебуває на балансі Новоград-Волинського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Житомирської обласної ради та знаходиться за адресою: м. Новоград-Волинський, вул. Шевченка, 72, шляхом продажу на електронному аукціоні без умов», - йдеться у відповідному проєкті рішення.

Зазначимо, що теплицю дозволила продати на аукціоні ще минула каденція обласної ради – проєкт рішення був оприлюднений 2 березня 2020 року, на сесії 5 березня депутати за нього проголосували. Інформація про об’єкт розміщена в системі ProZorro.Продажі, але аукціон так і не провели.

«Провести приватизацію вбудованого приміщення фотографії загальною площею 90,7 кв. м, яке перебуває на балансі комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради та знаходиться за адресою: м. Житомир, майдан Соборний, 5/1, шляхом продажу на електронному аукціоні без умов», - зазначається в іншому проєкті рішення.

Цей об’єкт минула каденція обласної ради також збиралася виставити на приватизацію: проєкт рішення був оприлюднений 28 серпня 2020 року, але до розгляду на сесії діло не дійшло. Інформація про цей об’єкт теж розміщена в системі ProZorro.Продажі, зазначається, що на даний час приміщення перебуває в оренді. Зараз на згаданому приміщенні висить вивіска «Виставка», а табличка біля входу інформує, що Житомирська обласна рада українського фонду «Реабілітація інвалідів» організувала там постійно діючу виставку «творчих робіт осіб з інвалідністю Житомирської області». Громадська організація Житомирська обласна рада українського фонду «Реабілітація інвалідів» зареєстрована в березні 1993 року, керівник – Виноградов Сергій Георгійович, засновник – Український фонд «Реабілітація інвалідів». Сергій Виноградов є керівником ТОВ «Кентавр», яке орендує земельну ділянку біля майдану Перемоги, де розміщена автостоянка.

Як повідомляв Житомир.info, чергова сесія Житомирської обласної ради запланована на 11 березня 2021 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада приватизація приміщення аукціон  
Матеріали по темі