Події

В райцентрі Житомирської області студентка покінчила життя самогубством, наковтавшись таблеток

25 February 2021, 13:46

У Коростишеві померла 18-річна дівчина, яка наковталася таблеток.

Про це Житомир.info повідомили в головному управлінні Нацполіції в Житомирській області.

«24 лютого надійшло повідомлення про те, що близько 10:30 в кімнаті гуртожитку виявлено тіло студентки 4-го курсу 2002 року народження, жительки Ємільчинського району. Дівчина, ймовірно, покінчила життя самогубством, випивши медичні таблетки. На даний час призначено судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті», - розповіла речниця ГУНП Алла Ващенко

Інформація про причини самогубства та наявність передсмертної записки наразі відсутня.

Нагадаємо, у житомирському парку культури та відпочинку імені Гагаріна ввечері 3 лютого дівчина хотіла вчинити самогубство.

Як повідомляв Житомир.info, 24 вересня 2018 року до Любарського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що 16-річна жителька одного із сіл району намагалася скоїти самогубство, вживши 40 таблеток препарату «Но-шпа». 16 лютого 2021 року в Боярці дві подруги-семикласниці одного з ліцеїв під час перерви пішли в аптеку неподалік, купили препарат-аналог «Но-шпа», а згодом повернулися до школи і під час перерви випили по 40 пігулок кожна. Одна дівчина померла, інша опинилася в реанімації. 22 лютого у Верховній раді зареєстрували законопроєкти, якими пропонується заборонити продаж ліків дітям до 14 років та карати за порушення цієї норми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: самогубство поліція смерть ГУНП таблетки  
Матеріали по темі