Події

​У центрі Житомира податківці виявили «точку», де незаконно продавали рідини для електронних цигарок: вилучили товару на 200 тис. грн

25 February 2021, 15:54

У центрі Житомира податківці виявили та ліквідували незаконну торгівлю рідинами, які використовуються в електронних цигарках.

Про це 25 лютого повідомила пресслужба Головного управління ДФС в Житомирській області.

«Співробітниками ГУ ДФС у Житомирській області під час перевірки торгівельного закладу, який розташовувався в центрі Житомира, виявлено нелегальний пункт продажу рідин, що використовуються для електронних цигарок. Реалізація підакцизної групи товару проводилась без будь-яких дозвільних документів, ліцензій та сертифікатів якості», - йдеться у повідомленні.

В ході перевірки правоохоронці вилучили «продукції» на суму близько 200 тисяч гривень.

Відносно порушників склали адмінпротокол за ч.1 ст.164 КУпАП України, який в подальшому буде направлено до суду для прийняття рішення згідно з чинним законодавством.

У пресслужбі ГУ ДФС в області зазначили, що протягом 2021 року податковою міліцією Житомирщини з незаконного обігу вилучено товарів підакцизної групи на загальну суму більше 12 мільйонів гривень.

Як повідомляв Житомир.info, 28 січня 2021 у райцентрі Житомирської області податківці «накрили» підпільну мініфабрику цигарок: вилучили тютюн, 5000 пачок продукції та 18 тис. доларів США.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДФС податкова електронні цигарки  
Матеріали по темі