Події

У Житомирі двоє чоловіків потрапили до лікарні з відмороженими пальцями

26 February 2021, 09:31

25 лютого до опікового відділення обласної лікарні потрапили двоє житомирян: в обох діагностували відмороження пальців стоп.

Про це 26 лютого повідомив головний спеціаліст управління з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи Житомирської облдержадміністрації Микола Мінчук.

«Вчора, 25 лютого, двоє мешканців обласного центру потрапили до лікарні з обмороженням. Так, до опікового відділення обласної лікарні з відмороженням пальців обох стоп потрапив чоловік 1978 року народження. У цей же день з аналогічним діагнозом госпіталізували до опікового відділення обласної лікарні 37-річного чоловіка», - повідомив Микола Мінчук.

За його словами, наразі обидва постраждалих перебувають у лікарні. Обставини цих надзвичайних подій з'ясовуються.

За даними управління з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи Житомирської ОДА ,загалом з початку 2021 року від холодів померли 10 осіб та ще 26 – постраждали. Тому наполегливо просить мешканців області дбати про своє здоров'я.

Як повідомляв Житомир.info, у ніч на 19 лютого 2021 у селі Видумка Пулинського району 17-річний хлопець повертався з товаришем з сусіднього села і замерз у полі. Його другу вдалося дістатися дому і розповісти про подію батькам. На жаль, рідні, які розшукали хлопця в засніженому полі, врятувати підлітка не змогли: він помер до приїзду медиків.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: переохолодження обмороження відмороження мороз холод  
Матеріали по темі