Влада

У ГУ Держказначейства в Житомирській області новий керівник

27 February 2021, 09:56

26 лютого у Житомирі призначили нового очільника Головного управління Державної казначейської служби України у Житомирській області.

Про це 26 лютого повідомила пресслужба Житомирської ОДА.

«На посаду очільника Головного управління Державної казначейської служби України у Житомирській області призначено Оксану Марчук», - йдеться у повідомленні.

Представляти нового керівника Держказначейської служби в Житомирській області приїхав перший заступник голови Державної казначейської служби України Володимир Дуда.

В ОДА зазначили, що Марчук Оксана Анатоліївна народилася 22 лютого 1973 року в місті Житомирі. У 1994 році закінчила Київський Державний економічний університет за спеціальністю «Бухгалтерський облік, контроль і аналіз господарської діяльності».

З грудня 2011 року до 25 лютого 2021 року обіймала посаду заступника начальника Головного управління Державної казначейської служби України у Житомирській області.

У щорічній декларації, яку Оксана Марчук оприлюднила 10 січня 2021 року зазначено, що упродовж 2020 року за основним місцем роботи вона отримала 396 тис. грн заробітної плати, інших доходів вона не має.

Як повідомляв Житомир.info, у вересні 2020 звільнився Петро Чорний, який 25 років очолював Держказначейство у Житомирській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Держказначейство призначення Марчук  
Матеріали по темі