Здоров'я

​Бунечко анонсував, що вся Житомирська область увійде до червоної зони

1 March 2021, 10:41

Через збільшення кількості хворих на коронавірус вся Житомирська область опиниться у червоній зоні і будуть діяти такі ж обмеження, як і під час зимового локдауну.

Про це 1 березня під час брифінгу розповів голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.

«Сьогодні буде проведено державну комісію ТЕБ та НС, де Житомирщина увійде до червоної зони з відповідними обмеженнями. За останній тиждень ми здійснили майже 6 тисяч ПЛР-тестувань і отримали 2 716 захворівших на COVID-19. За останні чотири тижні динаміка виросла від 900 майже до 2 700 – втричі збільшилась кількість захворівших», - зазначив Бунечко.


Відповідаючи на питання журналістів, голова Житомирської ОДА уточнив, що до червоної зони увійдуть всі райони області.

Нагадаємо, 18 лютого Кабмін оприлюднив постанову про повернення до «кольорових» карантинних зон. 27 лютого головний санітарний лікар Віктор Ляшко поінформував про результати засідання Державної комісії з ТЕБ та НС і зауважив, що 7 областей, у тому числі Житомирська, наразі перебувають у помаранчевій зоні і ризикують найближчим часом бути переведеними до червоного рівня.

Червона зона передбачає введення обмежень, які діяли під час зимового локдауну.

Скріншоти з постанови Кабміну "Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України" від 17 лютого

Як повідомляв Житомир.info, станом на ранок 1 березня за добу в області підтвердили 467 випадків COVID-19, померли три житомирянки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: червона зона локдаун Бунечко коронавірус  
Матеріали по темі