Здоров'я

​Державна комісія ТЕБ та НС відправила Житомирську область в червону зону

1 March 2021, 12:47

З третього березня вся територія Житомирської області – у червоній зоні. В області почнуть діяти обмежувальні заходи.

Про це 1 березня в своєму телеграм-каналі повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов.

«Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. За результатами Державна комісія вирішила встановити з 00 години 00 хвилин 03 березня 2021 р. “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Житомирської області та застосувати на території Житомирської області обмежувальні протиепідемічні заходи передбачені для “червоний” рівня епідемічної небезпеки», – йдеться у повідомленні.

Скріншот з повідомлення в Телеграм-каналі Олега Немчінова

У розпорядженні Житомир.info є копія протоколу позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

«Встановити з 00 години 00 хвилин 03 березня 2021 року «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Житомирської області; застосувати на території Житомирської області обмежувальні протиепідемічні заходи передбачені для «червоного» рівня епідемічної небезпеки…», – йдеться у протоколі.

Згодом про рішення комісії ТЕБ та НС повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко.



Обласна комісія ТЕБ та НС має прийняти відповідне рішення про введення в дію обмежувальних заходів. Засідання комісії заплановане на 1 березня.



Як повідомляв Житомир.info, на брифінгу 1 березня голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко анонсував, що вся Житомирська область увійде до червоної зони.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус червона зона ТЕБ та НС Немчінов  
Матеріали по темі