Новини компаній

Вегетаріанське меню: найпопулярніші види піци без м'яса

2 March 2021, 09:12

Прихильники здорового способу життя і правильного харчування часто виключають продукти тваринного походження зі свого раціону. Вегетаріанці роблять це з міркувань турботи про здоров'я і іноді з духовно-релігійних поглядів. У будь-якому випадку, вегетаріанське меню може включати в себе так гаряче улюблену в усьому світі піцу, але вона повинна бути приготовлена за особливим рецептом.

Сирні вегетаріанські піци

Багато гурманів, які дотримуються принципів правильного харчування і не вживають в їжу м'ясні продукти, люблять балувати себе сирними піцами. Піца в Києві і інших містах країни доступна в найрізноманітніших варіантах рецептів, включаючи безліч варіацій на тему сирної начинки. Наприклад, на сайті популярної столичної доставки їжі pizza33.ua на вибір представлено відразу кілька різних видів піци для любителів сиру: «Піцетті чотири сиру», апетитна піца «5 сирів», «Прошутто бьянко» і ін. Ці види італійської піци припали до душі не тільки вегетаріанцям, а й тим, хто нічого не має проти м'ясної піци, але іноді хоче поласувати чимось новим, свіжим і незвичайним. Особливо, якщо це свежеприготовленная гаряча піца від кращих шеф-кухарів професійного ресторану їжі на винос pizza33.ua.

Піци з начинками з овочів

Вегетаріанці давно «поклали око» на піци, які містять в собі тільки продукти рослинного походження. Яскравим прикладом тут може послужити популярна піца «Прошутто Томато» з начинкою з декількох видів сиру, помідорів чері і томатного соусу. Не меншою популярністю користується і легендарна «Маргарита» з сиром моцарелла, томатами черрі, базиліком і томатним соусом. Овочеві та грибні піци припали до душі шанувальникам вегетаріанської кухні не тільки тому, що вони не містять інгредієнтів тваринного походження, а й з огляду на високу харчову цінність такого блюда. Дієтологи сходяться на думці, що якщо серед піци і є дієтичні варіанти, то це, без сумніву блюдо з овочів, натурального соусу і свіжої зелені.

Солодкі піци для вегетаріанців

Любителі солодкого часто балують себе самими незвичайними видами піци - солодкими. Залежно від рецепта, вони готуються з начинкою з фруктів і ягід, политих медом, згущеним молоком і солодкими Топпінг. Унікальність солодкої піци полягає в тому, що її можна розглядати і як основне блюдо, і як десерт до обіду або вечері, і просто як швидкий перекус в ході повсякденного чаювання.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі