Новини компаній

Які спа послуги в готелях найбільше приваблюють відпочиваючих?

2 March 2021, 09:55

спа отель в Трускавце

Все більше великих готельних комплексів, пансіонатів і санаторіїв для відпочинку обзаводяться власними SPA-комплексами для розслаблюючих і оздоровчих водних процедур. Туристи вибирають переважно ті заклади, де передбачена повноцінна аква-зона і пропонується повний комплекс спа-послуг, з найпопулярнішими з яких можна ознайомитися на сторінці санатория Rixos Prykarpattya в городе Трускавец.

Спорт і водні процедури в басейні

Сучасний оздоровчий санаторій в Трускавці Rixos Prykarpattya можна сміливо використовувати в якості самого яскравого прикладу правильної організації аква-зони для відпочиваючих. Відвідавши сайт п'ятизіркового курортного комплексу в Прикарпатті, можна наочно побачити готель зсередини в рамках віртуального туру по СПА-комплексу і побувати в басейні в водній зоні площею понад 500 кв.м. Аква-зона Rixos витримує навіть найсуворішу критику, пропонуючи гостям відновлює сили плавання в будь-який час доби, а також ранкові заняття аква-аеробікою та іншими водними процедурами в воді. Сучасний курортний комплекс в Трускавці справедливо вважається одним з найпрогресивніших готелів зі СПА, так як тут передбачений унікальний басейн змішаного типу. Всі, хто зупинявся в Rixos Prykarpattya, вже мали можливість на власні очі побачити наполовину криту простору аква-зону з виходом на відкрите повітря, де відкривається мальовничий вид на природу гір.

SPA послуги для релаксації душі і тіла

курортный комплекс в Трускавце

Курортний оздоровчий санаторій Ріксос Прикарпаття має повний комплекс сервісів для відпочинку і оздоровлення в аква-зоні з повноцінним СПА нового покоління. Відвідавши цей готель в Трускавці, можна насолодитися приємним відпочинком в римській, турецької, фінської парних з різним рівнем вологості і комфортними температурними режимами. Кожен може вибирати сауну на свій смак, а майстри банних ритуалів подбають про те, щоб відпочинок приніс максимум приємних відчуттів і користі для здоров'я. Тонізуючий і розслаблюючий масаж з натуральними арома-маслами, пінний масаж і інші приємні процедури забарвлять відпочинок в Rixos в яскраві фарби і подарують незабутнє задоволення від часу в СПА-зоні. До слова, оздоровчі водні процедури тут можуть бути призначені і за рекомендацією лікарів, проконсультуватися з якими пропонує власний медичний центр в Трускавці при курортному комплексі Rixos Prykarpattya.

Відновлювальний гідромасаж в джакузі

спа услуги в Трускавце

Найпопулярніші спа послуги в готелях - це не тільки плавання і водний спорт в басейні з відвідуванням парних з різних куточків світу, а й оздоровчі масажні процедури в джакузі. Такі спа послуги в Трускавці користуються величезним попитом, і це не дивно - всього за 10-15 хвилин в гідромасажною ванною можна отримати користь повноцінного сеансу відвідування масажиста. Відвідавши спа центр в Трускавці Rixos, можна влаштувати незабутній відпочинок в аква-зоні з просторими гідромасажними ваннами і джакузі на будь-який смак. Дізнатися більше про нові послуги, які пропонує спа готель в Трускавці, допоможе офіційний сайт Rixos Prykarpattya 5* rixos.ua.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі