Фоторепортаж

Напівпорожні маршрутки, тролейбуси і трамваї: ранок у «червоному» Житомирі. Фоторепортаж

3 March 2021, 11:05

З третього березня Житомир та область увійшли у червону зону за рівнем епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Міський та внутрішньообласний транспорт працює у без змін, проте обов’язковою умовою проїзду є наявність захисної маски. Також має бути дотримана вимога щодо заповненості салонів – кількість пасажирів не повинна перевищувати кількості місць для сидіння.

За нашими спостереженнями, у ранкову «годину пік» третього березня (08:20-09:15 год.) у центрі Житомира більшість маршруток були напівпорожні. Лише в поодиноких можна було побачити кількох пасажирів, що стояли. Деякі «маршрутчики» пішли на хитрість – завісили вікна маршруток щільними шторами так, що салон не проглядається.

На дорогах і тротуарах можна було зустріти багатьох житомирян, які добиралися власним транспортом: велосипедами, самокатами. Дехто пішов пішки або виїхав з дому заздалегідь.

Як у Житомирі дотримувалися карантинних обмежень у транспорті в листопаді 2020 року, – чи возили за кількістю сидячих місць та хто це контролював – дивіться у відеосюжеті

Як повідомляв Житомир.info, з третього березня 2021 року вся територія Житомирської області – у червоній зоні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: червона зона маршрутка тролейбус пасажир  
Матеріали по темі