Події

​У Києві затримали 19-річного жителя Житомирської області з сотнею згортків з наркотиками: місцевий студент розкладав закладки в парку

3 March 2021, 15:36

Слідчі поліції Києва оголосили про підозру хлопцю, який у парковій зоні розкладав закладки з наркотиками. У ході слідчих дій у молодика вилучили 110 згортків із речовиною, схожою на наркотичну. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це 3 березня повідомила пресслужба поліції Києва.

«Під час патрулювання паркової зони у Шевченківському районі столиці наряд поліції охорони помітив хлопця, який щось розкладав біля дерев. Його поведінка здалась поліцейським підозрілою, тож вони зупинили його для перевірки», - йдеться у повідомленні.

Як розповів заступник начальника відділу поліції № 3 Шевченківського управління поліції Василь Зарубенко, під час поверхневого огляду у хлопця виявили наркотичні речовини. На місце події прибула слідчо-оперативна група територіального відділу поліції та задокументувала злочин:

«Ми з’ясували, що затриманий - 19-річний мешканець Житомирської області навчається у одному із вишів Києва. Студент працював наркокур’єром та на території Шевченківського району столиці розкладав так звані закладки. У ході слідчих дій у нього вилучили 100 згортків з наркотичною речовиною та 10 закладок, які він встиг розкласти до затримання. Вилучені заборонені речовини направили на проведення відповідних експертиз», - розповів Василь Зарубенко.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва місцевої прокуратури №10 слідчі повідомили фігуранту про підозру. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у січні 2020 в Житомирі затримали 23-річного наркокур’єра і вилучили кілька десятків закладок.

Як повідомляв Житомир.info, кілька студентів житомирського вишу виявилися причетними до наркоугрупування, яке діяло на території України. Молодиків затримали у квітні 2019.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: наркотик закладка студент Київ  
Матеріали по темі