Новини компаній

​Таргетована SMS-розсилка від Київстар: як побудувати комунікацію з клієнтами

4 March 2021, 11:31


У сучасному світі бізнесу складно будувати комунікацію з новими клієнтами. Люди ігнорують велику частину реклами та звертають увагу тільки на релевантні оголошення або листи, які дійсно несуть для них цінність.

Виправити ситуацію допоможе сервіс та платформа Business Data Solution (BDS) від Київстар. З її допомогою можна налаштувати таргетовану SMS-розсилку для пошуку нових клієнтів серед бази Київстар. Давайте розбиратися, як влаштована технологія та чим буде корисною.

Що таке Business Data Solution та як працює

BDS – інтелектуальна автоматизована платформа, за допомогою якої можна відправляти розсилки як по своїй базі клієнтів, так і шукати нових клієнтів, використовуючи фільтри Big Data. Система дозволяє:

  • знаходити нових клієнтів. Спеціальні фільтри Big Data Київстар сегментують користувачів по: їх присутності на певній території на карті, інтересам, статтю та віком, типом пристрою, яким вони користуються і т. Д. Критеріїв багато, і з їх допомогою можна точно задати потрібний сегмент аудиторії;
  • сповіщати клієнтів в конкретній зоні. Платформа дозволяє виділити аудиторію в певній зоні на карті та встановити додаткові фільтри. Така розсилка дуже корисна для нових офлайн-магазинів;
  • працювати з існуючою базою клієнтів. За допомогою Business Data Solution ви легко підберете для них найкращу пропозицію.

Послуга таргетированной SMS-розсилки та її можливості

Платформа Business Data Solution дозволяє в повністю автономному режимі запускати та керувати рекламними кампаніями. Не потрібно звертатися до фахівців Київстар або оплачувати підписку на додаткові сервіси розсилки. Ефективну комунікацію можна виконати самостійно в одному зручному сервісі.

Користувач BDS може:

  • вибирати аудиторію з бази Київстар, сегментуючи її за різними критеріями: наявність смартфону, перебування за кордоном, користування транспортом та ін;
  • задавати локацію для розсилки клієнтам в певній зоні;
  • визначати бюджет рекламної кампанії;
  • задавати період здійснення розсилки.

В системі Business Data Solution розроблена аналітика ефективності, яка дозволяє отримувати детальні звіти про доставку повідомлень. Крім цього, ведеться повна історія розсилок, де відображаються всі проведені контакти з аудиторією.

Підключення, тарифікація та запуск розсилки

Підключення до Business Data Solution починається із заявки, яку можна залишити на офіційній сторінці послуги на сайті kyivstar.ua. У відповідь на неї з вами зв'яжеться експерт Київстар для уточнення всіх деталей та умов доступу до платформи. Після оформлення документів, ви отримаєте на свою електронну пошту посилання, за яким потрібно перейти протягом 24 годин.

За посиланням відкриється форма реєстрації у системі. Алгоритм отримання доступу наступний:

  • вводимо свій діючий номер телефону;
  • створюємо та підтверджуємо пароль;
  • натискаємо кнопку "Зареєструватися";
  • на вказаний раніше телефон прийде код підтвердження, який потрібно ввести на сторінці реєстрації.

Після цієї простої процедури авторизації ви потрапляєте в головне меню платформи, з якого можна керувати всіма доступними послугами. Кнопка "Нове промо" дозволяє запустити рекламну розсилку. При виборі аудиторії можна скористатися смарт-фільтрами для автоматичної розсилки по базі Київстар. Щоб зробити розсилку по своїй базі – натисніть кнопку "Додати аудиторію" та завантажте файл з контактами до системи.

Вартість одного повідомлення залежить від того, які фільтри вибрав клієнт:

  • базові – 0,50 грн/SMS;
  • локація – 0,75 грн/SMS;
  • інтереси – 1 грн/SMS.

Додаткова плата за доступ до платформи або за її використання відсутня. Відправлення повідомлень, обраній за допомогою смарт-фільтрів аудиторії, відбувається тільки тим абонентам, які підписані на послугу "Мої знижки" та дали згоду на отримання промо-розсилок.

Сервіси та інструменти Київстар працюють виключно у правовому полі, дотримуючись законів «Про інформацію» та «Про захист персональних даних». Оператор не передає та не продає персональні дані абонентів третім особам.

Створюйте цікаві пропозиції, відбирайте цільову аудиторію та отримуйте приплив нових клієнтів у свій бізнес. Вдалого використання!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Київстар  
Матеріали по темі