Події

На трасі у Житомирській області патрульні наздогнали автомобіль KIA, викрадений у столиці

5 March 2021, 10:37

На трасі Київ – Чоп 4 березня житомирські патрульні зупинили автомобіль KIA, викрадений у власника. З’ясувалося, що «угонщик» був у стані наркотичного сп’яніння.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«4 березня під час несення служби на автодорозі Київ — Чоп інспекторам патрульної поліції надійшло повідомлення про незаконне заволодіння транспортним засобом. Відповідно до наявної у патрульних інформації, автомобіль рухався з міста Київ в напрямку Новоград-Волинського. На 223 кілометрі автомобільної дороги Київ — Чоп патрульні поліцейські помітили автомобіль, що підпадав під орієнтування», – йдеться у повідомленні.

Патрульні наздогнали автомобіль KIA та зупинили його. Під час спілкування з водієм у поліцейських виникла підозра, що він керує автомобілем у стані наркотичного сп'яніння.

Від проходження освідування у встановленому законом порядку громадянин відмовився.

На місце зупинки патрульні викликали слідчих, а також оформили протокол за ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами в стані алкогольного, наркотичного або іншого сп'яніння).

Пресофіцер патрульної поліції Ігор Іванюк у коментарі Житомир.info уточнив, що автомобіль прямував з Києва, де був викрадений. Власник відстежив пересування свого автомобіля з допомогою GPS-маячка. Про напрямок руху він повідомив патрульним, які й затримали злодія

Нагадаємо, 26 лютого 2021 року оперативники Рівненщини у Житомирі розшукали викрадений тиждень тому позашляховик. BMW X5 знайшли на стоянці місцевого супермаркету.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 29 липня 2020 у селі Двірець Житомирського району патрульні зупинили мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter, який за кілька годин до цього був викрадений у місті Корець Рівненської області. Водій перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: угон крадіжка КІА Київ - Чоп  
Матеріали по темі