Події

У місті Житомирської області мати побила 10-річну доньку, дівчинка з братом та сестрою в лікарні

5 March 2021, 10:45

В Овручі Житомирської області мати побила 10-річну дитину. Подряпини на лиці дівчинки побачили вчителі в школі і викликали соцслужби. Дівчинка зараз у лікарні разом з меншими братом та сестрою.

Про це Житомир.info розповіла місцева жителька.

«Десь тиждень тому мати побила 10-річну доньку, яка навчається в 2 школі в Овручі. Дитина в лікарні.Поліція так розумію замовчує все і не проводить ніяких дій», – розповіла жінка.

У поліції Житомир.info зазначили, що зараз дівчинка і її менші брат та сестра перебувають у лікарні, а матір неодноразово притягували до відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків.

«У школі вчителі звернули увагу на дівчинку, яка прийшла з подряпинами на обличчі. Повідомили службу у справах дітей. У результаті 26 лютого спільно з поліцією з сім'ї вилучили дівчинку і ще двох молодших дітей, помістили до лікарні. У дівчинки подряпини та садна. У менших дівчинки та хлопчика травм немає. Матір доставили до місцевого відділу поліції, було проведено її освідування та підтверджено стан сп'яніння. Нині вирішується питання про правову кваліфікацію події. Родина перебуває на обліку соцслужб, жінку неодноразово притягували до відповідальності за неналежне виконання батьківських обов'язків», – розповіли у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, у липні 2020 року у Житомирській області нетвереза мати побила 1-річну доньку, бо дитина плакала і заважала пиячити.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: мати дівчинка побиття овруч  
Матеріали по темі