Події

На ґрунтовій об’їзній в Житомирській області рятувальники знову витягали вантажівки, які буксували на бездоріжжі

8 March 2021, 14:21

У селі Чижівка Новоград-Волинського районі Житомирської області 7 березня рятувальники витягали дві вантажівки, які забуксувала на об’їзній ґрунтовій дорозі.

Про це повідомляє пресслужба управління ДСНС України у Житомирській області.

«7 березня, о 10:56, новоград-волинські бійці ДСНС два рази надавали допомогу водіям вантажівок, які застрягли на бездоріжжі поблизу с. Чижівка Новоград-Волинського району. За допомогою тросу та пожежного автомобіля рятувальники відбуксирували транспортні засоби на проїжджу частину дороги, де водії вже змогли продовжити свій рух самостійно», – йдеться у повідомленні.

До проведення аварійно-рятувальних робіт залучалося 5 чоловік особового складу та 1 одиниця спецтехніки.

Того ж дня ввечері, після 18-ї години, коростенські рятувальники прибрали з дороги звалене поривами вітру дерево. Подія трапилася на трасі Виступовичі – Житомир, поблизу с. Веселівка Коростенського району. Повалена негодою сосна перекрила рух транспортним засобам на обох смугах дороги. Бійці ДСНС за допомогою бензопил розрізали та прибрали її на узбіччя.

Нагадаємо, 22 лютого підрядник, який будує міст через Случ поблизу Чижівки Новоград-Волинського району, відновив роботи. Уже в травні планують по новозбудованому мосту пустити транспорт, хоча ще близько місяця знадобиться на наведення ладу перед офіційною здачею об’єкта в експлуатацію.

Як повідомляв Житомир.info, 14 січня 2021 року в селі Чижівка Новоград-Волинського районі Житомирської області рятувальники витягали вантажівку, яка забуксувала на об’їзній ґрунтовій дорозі та з’їхала на узбіччя. Причіп фури перекрив дорогу, у заторі стали автобус, 6 фур і більше 10 легковиків

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Чижівка Новоград-Волинський район рятувальники ДСНС  
Матеріали по темі