Події

​У Житомирській області «Нива» застрягла між деревами над прірвою: травмованого водія діставали рятувальники

10 March 2021, 11:52

Увечері 9 березня поблизу села Глухів Радомишльського району сталася ДТП, у результаті якої автомобіль «Нива» з’їхав з дороги і ледь не впав у прірву.

Про це 10 березня повідомила пресслужба управління ДСНС в Житомирській області.

«9 березня о 18:23 по лінії «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників у ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди, що сталася за межами с. Глухів Радомишльського району. Там автомобіль «Нива» внаслідок дорожньо-транспортної пригоди перекинувся та застряг між деревами над прірвою, а нижні кінцівки водія затисло конструкціями понівеченої автівки. По прибуттю рятувальників до місця події чоловік був при свідомості», - йдеться у повідомленні.

Перед початком проведення аварійно-рятувальних робіт бійці ДСНС спочатку зафіксували праве заднє колесо тросом до автоцистерни, щоб автівка не з’їхала у прірву. Потім за допомогою гідравлічного інструменту надзвичайники розжали конструкції транспортного засобу та через передні ліві двері звільнили травмованого. Під час проведення робіт постраждалий постійно знаходився під наглядом парамедиків.

«На медичних ношах рятувальники транспортували постраждалого до автомобіля швидкої допомоги, врятованого доправлено до лікувального закладу», - повідомили рятувальники.


Відео ДСНС

Як повідомляв Житомир.info, уночі 26 грудня 2020 у селі Верлок Радомишльського району ВАЗ перекинувся і завис на перилах мосту: водій та один з пасажирів самостійно вибралися з автівки, ще один пасажир – 17-річний хлопець впав з 7-метрової висоти вниз.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Нива прірва дерево  
Матеріали по темі