Влада

​Голова Житомирської обласної ради представив нову радницю – гендиректорку Коростенського заводу МДФ

10 March 2021, 14:54

Гендиректорка Коростенського заводу МДФ Катерина Самчук стала радницею голови Житомирської обласної ради Володимира Федоренка.

Про це 10 березня повідомила пресслужба Житомирської облради.

«Голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко представив нового радника. Ним стала Катерина Самчук – керівник «Коростенський завод МДФ» та Української лісопильної холдингової компанії. Відповідне розпорядження підписано 24 лютого 2021 року», - йдеться у повідомленні.

«Щиро дякую за бажання та спроможність посилити команду обласної ради у економічному напрямі», - зазначив Володимир Федоренко.

У облраді додали, що:

«Коростенський завод МДФ» - одне з кращих підприємств в Україні з виробництва МДФ, ХДФ, ламінованої підлоги та пиломатеріалів. Завод оснащений сучасним виробничим обладнанням, має великі складські приміщення та мережу транспортних комунікацій. Це 100 % екологічно чисте виробництво, яке зареєстровано в Коростені, надає близько 3 тисяч робочих місць та щороку приносить у місцевий бюджет чималі надходження у вигляді податків. «Коростенський завод МДФ» є підприємством-лідером міста Коростеня та одним із лідерів Житомирської області щодо розміру заробітних плат працівників. Підприємство слідкує за вимогами часу, постійно розвивається та розширюється. Завод має відповідну сертифікацію і успішно реалізує продукцію за кордон. Не зважаючи на високу конкуренцію, 80% продукції реалізовується саме на експорт. Це такі країни як: Чехія, Польща, Румунія, Фінляндія, Італія, Індія, Корея, Японія, Китай та ін. Зокрема, наразі у Коростені виготовляють запчастини для всесвітньо відомого і дуже вибагливого виробника меблів ІКЕА.

Українська холдингова лісопильна компанія (УХЛК) – екологічно чисте виробництво пиломатеріалів та паливних гранул, яке має надсучасне виробниче устаткування, великі складські приміщення та мережу транспортних комунікацій. Наймасштабніший проект в Україні в області лісопереробки було розпочато у 2015 році. Сьогодні УХЛК входить в ТОП 10 найбільших лісопильних майданчиків Східної Європи.

Голова Житомирської облради Володимир Федоренко на своїй сторінці у соцмережі привітав Катерину Самчук з призначенням.

«Пані Катерина пройшла цікавий життєвий шлях: від відмінниці у сільській школі до керівника одних з кращих підприємств України та Східної Європи. А до цього керувала податковими інспекціями в Житомирській і Київській областях. Родинна історія також заслуговує поваги. Пані Катерину самотужки виховала глухоніма мати. Ще у дитинстві вона чітко зрозуміла, що всього має досягти сама, і досягла. Поступила до Ірпінського індустріального технікуму, здобула вищу освіту у Тернопільській академії народного господарства та 17 років пропрацювала у Коростенському будівельно-монтажному управлінні, а далі служба у фіскальних органах. У 49 пані Катерина пішла на пенсію і розпочала, мабуть, найцікавіший етап свого життя як успішна жінка, мама, бабуся та бізнес-леді. Сьогодні Катерина Самчук - керівник Коростенського заводу МДФ та Української лісопильної холдингової компанії», - написав Володимир Федоренко.

Нагадаємо, 1 лютого 2021 Володимир Федоренко представив свого нового радника – Олену Максименко – матір загиблого учасника АТО. У середині лютого радниками голови Житомирської облради стали ексзаступник голови Брониківської ОТГ Василь Осадчук та ректор «Житомирської політехніки» Віктор Євдокимов.

Як повідомляв Житомир.info, восени 2020 керівниця Коростенського заводу МДФ Катерина Самчук балотувалась до Житомирської облради від партії «Слуга Народу».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Самчук МДФ радник облрада Федоренко  
Матеріали по темі