Місто

​Департаменту освіти рекомендували відправити житомирські школи на канікули з 13 березня

10 March 2021, 16:05

Департаменту освіти Житомирської міської ради рекомендували відправити школярів на канікули з 13 березня. Таке рішення було прийняте 10 березня на позачерговому засіданні міської комісії з питань ТЕБ та НС.

Про це Житомир.info повідомили в пресслужбі Житомирської міської ради.

«Департаменту освіти міської ради (Арендарчук В.В.) у зв’язку з ускладненням епідеміологічної ситуації, необхідністю реагування на зміни у ситуації із захворюванням на коронавірусну інфекцію COVID-19 та збереження здоров’я здобувачів освіти, керівникам закладів загальної середньої освіти Житомирської міської територіальної громади провести весняні канікули 2020-2021 навчального року у закладах загальної середньої освіти протягом 9-ти календарних днів з 13 березня по 21 березня 2021 року», - йдеться в рішенні комісії.


Скріншот з рішення міської комісії ТЕБ та НС

Як повідомляв Житомир.info, з 3 березня 2021 у Житомирі та області запровадили червоний рівень епідемічної небезпеки поширення коронавірусної інфекції. Серед обмежень, зокрема, відвідування навчальних закладів, окрім дошкільної освіти та учнів 1-4 класів. Тож відтоді у Житомирі учні 5-11 класів навчаються за дистанційною формою навчання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: школа освіта канікули карантин  
Матеріали по темі