Фоторепортаж

Шкарпетки з цікавими написами, голі щиколотки та шорти: попри мороз житомиряни змінюють гардероб на весняний. Фоторепортаж

10 March 2021, 18:05

Погода не радує плюсовою температурою: вдень 10 березня годинник у центрі Житомира показував - 1°C, а синоптики на цей тиждень обіцяли дрібний дощ, сніг та нічні морози.

Проте житомирська молодь вирішила “зігріти” погоду легким взуттям і повернути тренд на голі щиколотки та кольорові шкарпетки. Поки люди старші 30 ще мерзнуть і носять тепле зимове взуття, молодь розгулює вулицями у кросівках. Один відчайдух навіть йшов містом у шортах.

Кросівки та весняне взуття дозволяє продемонструвати яскраві шкарпетки, мода на які почалася ще у 2017-му, минулого року заполонила вулиці Житомира і досі не збирається полишати перші позиції, адже прикольні шкарпетки вуличні модники надягають навіть на колготи під спідницю.

Переважна більшість шкарпеток - з абстрактними малюнками, дехто носить шкарпетки, на яких написані смішні фрази або нагальні потреби.

Також популярні однотонні білі шкарпетки. Багато хто носить розпаровані шкарпетки. Іноді так і задумано виробником, а іноді так виходить випадково чи по задуму самого модника.

Які шкарпетки були популярні серед житомирян у 2020 році, дивіться тут

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: одяг шкарпетки мода  
Матеріали по темі