Події

​Поблизу Житомира бус з’їхав з дороги та перекинувся: водій помер у лікарні

11 March 2021, 10:40

Увечері 10 березня поблизу села Тетерівка Житомирського району Opel Vivaro з’їхав у кювет і перекинувся. 63-річний водій отримав травми та був госпіталізований, проте за кілька годин помер у лікарні.

Про це 11 березня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 10 березня близько 19:00 на автодорозі Житомир-Чернівці, поблизу с. Тетерівки Житомирського району. Унаслідок отриманих травм водій транспортного засобу помер у лікарні», - йдеться у повідомленні.

Попередньо, автомобіль OPEL VIVARO під керуванням 63-річного жителя Житомирського району рухався у напрямку м. Чернівців. На 5 км автошляху водій, не впоравшись з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся.

У результаті ДТП водій отримав тілесні ушкодження та був ушпиталений до Житомирської обласної клінічної лікарні. На жаль, за кілька годин він помер у лікарні.

«Нині поліція встановлює всі обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України», - повідомили в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 9 березня 2021 на Чуднівському шосе біля житомирського гідропарку Daewoo Lanos виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з ГАЗеллю.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Тетерівка  
Матеріали по темі