Події

Жителька Коростеня помітила пожежу в сусідньому будинку та зателефонувала на «101», однак врятувати господаря не встигли

11 March 2021, 13:48

У місті Коростень Житомирської області вранці 11 березня сталася пожежа у приватному житловому будинку. Рятувальники пробиралися до осередку загоряння через захаращені речами кімнати. Господаря виявили вже без ознак життя.

Про це повідомляє пресслужба управління ДСНС України у Житомирській області.

«11 березня, о 05:15, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в м. Коростень. Про це рятувальників сповістила сусідка, яка побачила вогонь з вікон оселі. Вона попередила, що всередині може знаходитись людина», – йдеться у повідомленні.

На місці події вогнеборці встановили, що через пізнє повідомлення вогонь уже охопив дві житлові кімнати будинку та пожежа поширилася на покрівлю. Саме помешкання було сильно захаращене побутовими речами, і неможливо було одразу дістатися до палаючої дальньої кімнати. Будівля знаходилася під напругою. Працівники РЕМу спочатку знеструмили оселю, а вже потім рятувальники змогли приступити до гасіння пожежі. Після того, як бійці ДСНС потрапили всередину оселі, в дальній кімнаті на підлозі біля вікна вони виявили загиблого власника помешкання, 1970 року народження.

О 05:40 год. пожежу було локалізовано та о 07:00 – ліквідовано. Вогонь знищив покрівля житлового будинку, дві кімнати та майно у помешканні.

Попередня причина займання – необережність під час куріння. Остаточні обставини встановлюються фахівцями.

Ще одну пожежу в приватній оселі ліквідували рятувальники в селищі Попільня, вогонь знищив покрівлю будинку. А в приватному секторі в м. Овруч та с.Новий Любар Любарського району, попередньо, через коротке замкнення електромережі зайнялися будівлі господарського призначення.

Наразі усі обставини надзвичайних подій та остаточні причини пожеж встановлюють фахівці.

Як повідомляв Житомир.info, 15 листопада 2020 року сталася пожежа у квартирі на вулиці Небесної сотні в Житомирі. В захаращеному помешканні рятувальники виявили загиблого господаря, 1969 року народження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС рятувальники Коростень  
Матеріали по темі