Здоров'я

​У Житомирській області щодня госпіталізують близько сотні хворих на коронавірус, за тиждень зафіксували рекордну кількість летальних випадків

15 March 2021, 11:24

За минулий тиждень у Житомирській області зафіксували рекордну кількість летальних випадків від COVID-19: померли 76 людей.

Про це 15 березня під час щотижневого брифінгу в Житомирській ОДА розповіла перший заступник голови облдержадміністрації Наталія Остапченко.

«Кількість захворівших на COVID-19 за останній тиждень 4370 осіб, кількість проведених ПЛР досліджень 8848, пацієнтів, які одужали, 1363. І, на жаль, ми сьогодні констатуємо рекордну кількість загиблих за останній тиждень, це – аж 76 людей», - розповіла Наталія Остапченко.

За її словами, станом на 15 березня на стаціонарному лікуванні в Житомирській області перебуває 1288 хворих на коронавірус, з них на кисневому забезпеченні перебуває 628 осіб, а на апаратах ШВЛ – 29 осіб.

«Останніми днями ми констатуємо дуже високу кількість госпіталізацій в Житомирській області, в середньому це 100 пацієнтів за добу. Буває більше, наприклад, учора у нас було 134 госпіталізації за добу, буває трохи менше, але в середньому 100 осіб на добу», - зазначила перший заступник голови ОДА.

Як повідомляв Житомир.info, станом на ранок 15 березня Житомирська область знову очолила рейтинг областей за кількістю нових випадків коронавірусу: за добу діагноз підтвердили у 778 жителів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 госпіталізація летальний випадок  
Матеріали по темі