Новини компаній

Як правильно вибирати офісні стільці для роботи персоналу?

15 March 2021, 19:40

Співробітники офісу проводять на своїх робочих місцях щодня по 8-9 годин, а в деяких компаніях взагалі передбачений ненормований робочий день. Саме тому так важливо подбати про забезпечення комфорту для працівників, адже з індивідуальної продуктивності праці кожного співробітника складається загальна продуктивність роботи всього персоналу, що, в свою чергу, впливає на фінансові результати компанії в цілому.

Каркас і оббивка офісного стільця

Вдало підібраний офісний стілець забезпечить зручність в роботі і допоможе уникнути проблем зі здоров'ям спини і хребта співробітника. Перш за все, такий предмет офісних меблів повинен бути зручний і надійний, здатний витримати значні навантаження і забезпечити ортопедично правильну посадку за столом. Фахівці рекомендують вибирати офісні стільці на литому металевому каркасі, як найнадійніші і довговічні. Перевагу варто віддавати моделям на монолітному або перфорованому каркасі з якісної сталі, який спокійно витримує не тільки вага тіла дорослої людини, а й додаткове навантаження. Для комфортної роботи краще вибрати м'яку модель з наповнювачем з пінополіуретану або поролону. Оббивка м'яких офісних стільців може бути як зі шкіри або шкірозамінника, так і в більш простому варіанті - зі спеціальних меблевих синтетичних тканин, які невибагливі у відході, не стираються і не утворюють катишків.

Дизайн і колір стільців для офісу

Інтер'єр офісу компанії повинен бути продуманий до дрібниць, оскільки від цього буде залежати перше (і найяскравіше) враження відвідувачів. Щоб сформувати позитивний образ бренду і продукту в свідомості споживачів, необхідно подбати про створення сучасної і стильної обстановки в приміщенні офісу. І правильний вибір стільців для персоналу та відвідувачів - важливий фактор. Залежно від загальної стилістичної і колірної концепції оформлення приміщення, стільці в офіс можна підбирати як класичного чорного, коричневого або темно-сірого кольору, так і більш яскравих відтінків. Багато офісів сучасних компаній радують око яскравими колірними рішеннями і сміливими контрастами, що створюють оптимістичний і бадьорий настрій. Наприклад, в оформленому в чорно-білих кольорах приміщенні можуть дуже доречно виглядати яскраво-червоні офісні стільці на робочих місцях і в зоні очікування. Ідеально, якщо такі акцентні стільці будуть перегукуватися з кольором з іншими предметами меблів - наприклад, з м'якими диванами для відвідувачів офісу.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі