Економіка

​Департамент Житомирської ОДА “передумав” будувати стадіони в Овруцькому районі і відмінив тендери, оголошені в січні

16 March 2021, 10:26

Департамент регіонального розвитку Житомирської обласної державної адміністрації відмінив два тендери на реконструкцію та будівництво стадіонів в Овруцькому районі на загальну суму 50 млн грн.

У першому тендері, оголошеному 22 січня, мова йшла про реконструкцію стадіону “Юність” в Овручі. Очікувана вартість закупівлі становить 38,2 млн грн.

У технічному завданні зазначалось, що переможець торгів має зрізати дерева, розібрати огорожу, провести загальнобудівельні роботи, зокрема це стосувалося стін, перегородки, покрівлі, горища, сходів, утеплення, опалення та іншого. Також потрібно провести сантехнічні роботи, роботи з електрообладнання, електроосвітлення, вентиляції, підземного прокладання, покриття футбольного поля, огородження площадки, озеленення, встановлення малих архітектурних форм та інше.

Пропозиції на участь у тендері подали три фірми: ТОВ “Олеріт” з пропозицією у 33 млн грн, ТОВ “АртХаус” з пропозицією у 38 млн грн та ПП “Елітбуд-1” з пропозицією у 38 млн грн.

19 лютого департамент Житомирської ОДА почав розглядати пропозиції, а вже 5 березня замовник оприлюднив інформацію про відсутність подальшої потреби в закупівлі товарів, робіт і послуг.

У другому тендері, оголошеному 22 січня, йшлося про будівництво стадіону в селі Словечне Овруцького району. Очікувана вартість закупівлі - 12,7 млн грн.

У технічному завданні зазначалось, що переможець торгів має провести загальнобудівельні роботи, роботи з електрообладнання, електроосвітлення, каналізації, благоустрою. Також підрядник мав установити спортивне обладнання, огорожу, облаштувати туалет для маломобільних груп населення та інше.

17 лютого тендер відмінили, оскільки свою пропозицію на участь у торгах подав лише один учасник - ТОВ “Тетерів-Будпроект”.

Наступного дня департамент ОДА оголосив новий тендер на будівництво стадіону, а вже 5 березня, як і в першому випадку, оприлюднили інформацію про відсутність подальшої потреби в закупівлі товарів, робіт і послуг.

Тож 16 березня департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА відмінив обидва тендери на реконструкцію та будівництво зазначених стадіонів.

Нагадаємо, у січні 2021 департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА оголосив два тендери на реконструкцію та будівництво стадіонів в Овруцькому районі на 50 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, 4 березня 2021 голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко повідомив, що комісія Міністерства розвитку громад та територій України погодила реалізацію у Житомирській області за кошти ДФРР у 2021 році 16 об’єктів. На реалізацію 16 затверджених проєктів у 2021 році буде спрямовано 187 мільйонів гривень. До переліку включено: чотири лікарні, три школи, два дитячих садочки, два басейни, два музеї, один індустріальний парк, один прозорий офіс та один стадіон.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стадіон Овруч Словечне ДРР будівництво реконструкція  
Матеріали по темі