Влада

За рекомендацією СБУ голова Житомирської ОДА утворив робочу групу для аналізу тарифів на комунальні послуги

16 March 2021, 17:42

Голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко утворив робочу групу з проведення аналізу тарифів на комунальні послуги.

Відповідне розпорядження Бунечко підписав 3 березня 2021 року.

Зазначається, що робоча група утворена відповідно до рекомендацій, викладених у листі управління Служби безпеки України в Житомирській області від 04.02.2021.

«Робочій групі у двомісячний термін проаналізувати рівень встановлених у 2020-2021 роках органами місцевого самоврядування тарифів на комунальні послуги та у разі необхідності рекомендувати органам місцевого самоврядування вжити заходів щодо приведення таких тарифів у відповідність з вимогами чинного законодавства. Про проведену роботу проінформувати облдержадміністрацію до 3 травня 2021 року», - йдеться у розпорядженні.

Очолює робочу групу перша заступниця голови ОДА Наталія Остапченко, у складі групи є представники СБУ, Антимонопольного комітету, Держпродспоживслужби, Нацполіції та Держаудитслужби.


Як повідомляв Житомир.info, 9 лютого 2021 року в Києві підписали меморандуму з Урядом, яким передбачено зниження ціни на газ для підприємств теплокомуненерго, що дасть можливість зменшити тарифи на тепло. Наступного дня, 10 лютого, на позачерговому засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради ухвалили рішення про зниження тарифів на централізоване теплопостачання: тариф, який був встановлений з 1 січня 2021 року, зменшили на 3,7%.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА тариф розпорядження робоча група  
Матеріали по темі