Події

Відеокамери зафіксували, як на Богунському мосту в Житомирі «Нива» «підрізала» Volkswagen (доповнено)

17 March 2021, 15:09

На Богунському мосту в Житомирі 16 березня сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів.

Відео моменту ДТП, зафіксоване камерами вуличного відеоспостереження, оприлюднило КП «Міський інформаційний центр» Житомирської міської ради.

«Вчора, 16 березня, камерами відеоспостереження зафіксована ДТП, що сталась о 16:06 на пр. Миру, в районі Богунського мосту», – зазначають в Інформаційному центрі.

На відео видно, як автомобіль «Нива» «підрізає» Volkswagen.

Відео Інформаційного центру

Доповнено о 16:50 год. 17 березня

У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області в коментарі Житомир.info зазначили, що ДТП минулася без постраждалих.

«17:30 год. на «102» надійшло повідомлення про ДТП без травмованих на проспекті Миру. На місці події з’ясувалося, що 20-річний водій автомобіля ВАЗ при зміні напрямку руху, а саме при перестроюванні праворуч, не переконався в безпечності бокового інтервалу та скоїв зіткнення з транспортним засобом Volkswagen Golf під керуванням водія 1959 року народження», – поінформувала пресофіцер патрульної поліції Тетяна Носадчук.

На водія ВАЗ патрульні склали протокол за ст. 124 КУпАП.

Як повідомляв Житомир.info, 15 березня 2021 року На перехресті Київської та Східної у Житомирі Chevrolet не пропустив Lexus, ДТП зафіксували відеокамери.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія інформаційний центр камера спостереження  
Матеріали по темі