Події

Дві ДТП на трасах у Житомирській області: Сhevrolet в’їхав у вантажівку, а колесо від фури розтрощило бампер КІА

18 March 2021, 10:26

Вранці 18 березня на трасі Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський автомобіль Сhevrolet Аveo в’їхав у вантажівку Mersedes-Benz. А на автодорозі Київ – Чоп від DAF на ходу відлетіло колесо та відскочило в автомобіль КІА. Дорожньо-транспортні пригоди минулися без постраждалих.

Інформацію про ДТП Житомир.info надали у пресслужбі патрульної поліції Житомирської області.

Одна з автопригод трапилася на бердичівській об’їзній.

«Так, о 05:42 год. 18 березня екіпаж отримав виклик на «102» про те, що на 230 км автодороги М-21 сталося ДТП без травмованих. На місці події з’ясувалося, що 54-річна водійка автомобіля Сhevrolet Аveo перед початком руху не переконалася, що це буде безпечно, та здійснила зіткнення з транспортним засобом Mersedes-Benz. Внаслідок ДТП транспортні засоби отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками», – розповіла пресофіцер патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

Відносно водійки Сhevrolet склали протокол за статтею 124 КУпАП.

Інша дорожньо-транспортна пригода сталася у Кочереві.

«Близько 06:30 год. 18 березня на 83 кілометрі автодороги Київ – Чоп 52-річний житель Миколаївської області, керуючи автомобілем DAF з напівпричепом, не стежив за технічним станом напівпричепа, внаслідок чого від нього відірвалося колесо і зіткнулося з транспортним засобом КІА. Легковий автомобіль отримав механічні пошкодження», – поінформували у патрульній поліції.

На водія вантажівки правоохоронці склали протокол за статтею 124 КУпАП.

Як повідомляв Житомир.info, 13 березня 2021 року на перехресті вулиць Чехова і Новопівнічної в Житомирі Renault зіткнувся з Mercedes. За кермом одного з автомобілів був неповнолітній, а іншим керував поліцейський. Останнього з місця події забрала швидка допомога.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія траса Київ - Чоп Виступовичі - Могилів-Подільський  
Матеріали по темі