Влада

​Відділ культури Бердичівської міськради зробив річне замовлення квітів у дружини колишнього місцевого депутата

18 March 2021, 12:44

Відділ культури виконавчого комітету Бердичівської міської ради 17 березня опублікував намір підписати договір з ФОП Шелухіна Лариса Сергіївна на закупівлю квітів вартістю 95 тис. грн.

Про це повідомляється на сайті електронних закупівель ProZorro.

Закупівлі проводили за спрощеною процедурою, тому виконавця обирали без торгів.

За умовами тендерної документації, Лариса Шелухіна постачатиме квіти до кінця року. Відділ культури виконавчого комітету Бердичівської міської ради замовив у підприємниці 1200 троянд на 54 тис. грн (45 грн за штуку), 400 гвоздик на 6 тис. грн (15 грн за штуку) та 1000 хризантем на 35 тис. грн (35 грн за штуку). Така вартість квітів є близькою до ринкових. Квіти мають бути поставлені з України, Голландії та Еквадору.

ФОП Шелухіна Лариса Сергіївна зареєстрована в Бердичеві по вулиці Квітнева, 53, де мешкає з чоловіком - колишнім депутатом Бердичівської міської ради Шелухіним Юрієм Андрійовичем (2010-2015 рр.). У 2020 році він балотувався до Бердичівської міської ради від партії “За майбутнє”. Також він є засновником ГО “Вибір Бердичева”, куди входить і Толочко Василь Іванович - депутат та член виконавчого комітету Бердичівської міської ради.

За даними “Прозорро”, ФОП Шелухіна з 2017 року отримала держзамовлень на 429 тис. грн від підприємств та установ Бердичева, із яких 405 тис. грн від відділу культури виконавчого комітету Бердичівської міської ради.

Зазначимо, що управління культури Житомирської міської ради закуповує квіти за потребою перед заходами та урочистостями. Останнього разу, 12 березня, управління Житомирської міськради закупило три корзини з квітами (трояндами) за 5,2 тис. грн.

Як за рік змінилися ціни на квіти у Житомирі та скільки коштували букети напередодні весняних свят 2021, року дивіться тут.

Скільки коштували квіти напередодні 8 березня 2020 року – дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Бердичів тендер квіти ФОП депутат  
Матеріали по темі