Події

Подробиці ДТП на вулиці Донцова у Житомирі, де Audi знесла стовп: водій і пасажир втекли, автомобіль забрали на штрафмайданчик

19 March 2021, 16:43

У дорожньо-транспортній пригоді, яка трапилася 19 березня на вулиці Дмитра Донцова, де Audi збив стовп, ніхто не постраждав. Водій і пасажир легковика пішли з місця події, залишивши автомобіль.

Про це Житомир.info повідомили у пресслужбі патрульної поліції Житомирської області.

«На службовий планшет надійшов виклик про ДТП без травмованих за адресою вулиця Дмитра Донцова, 16. Водій, керуючи транспортним засобом Audi, здійснив зіткнення з електроопором. Внаслідок цього вона перекрила дві смуги руху, пошкодивши тролейбусну лінію, яка була під високою напругою. Водій разом із пасажиром лишили місце події, покинувши транспортний засіб на місці зіткнення. Прибувши за вказаною адресою, патрульні викликали відповідні служби для усунення аварійності на ділянці дороги, було перекрито вулицю для безпеки інших учасників руху, замальовано схему ДТП. Транспортний засіб евакуювали на штрафмайданчик, про що складено відповідний акт», – розповіла пресофіцер патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

Також у патрульній поліції розповіли, що згодом на місце ДТП автомобілем ВАЗ приїхав чоловік, 1993 року народження, який заявив, що він є власником автомобіля Audi, але за кермом перебувала інша особа. Під час спілкування з чоловіком патрульні виявили ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували йому пройти огляд у встановленому законом порядку. Однак чоловік від освідування відмовився. Правоохоронці склали відносно нього протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (передбачає штраф у розмірі 17 тис. грн), а також постанову за ч. 2 ст. 126 КУпАП.

Нагадаємо, у першій частині дня 19 березня на вулиці Дмитра Донцова у Житомирі автомобіль Audi збив опору контактної мережі електротранспорту. Стовп похилився над проїжджою частиною.

Як повідомляв Житомир.info, 17 березня 2021 року набрав чинності Закон №1231-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за окремі правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху». Відповідно до нового закону, штрафи за порушення Правил дорожнього руху істотно зросли.

Житомирські патрульні розповіли більш детально про нові штрафи для водіїв, а також для пішоходів і велосипедистів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія вул.Донцова стовп електроопора  
Матеріали по темі