Влада

Голова облради хоче, щоб комунальний готель в центрі Житомира став «модернізованим сучасним закладом»

19 March 2021, 16:56

Володимир Федоренко ознайомився з матеріально-технічною базою готельного комплексу «Україна».

Про це 19 березня повідомила пресслужба Житомирської обласної ради.

Голова обласної ради разом з керівником Петром Козенюком відвідав підприємство, проінспектував номери та ознайомився з фінансовою стороною роботи готельного комплексу.

«Директор вважає, що готель «Україна» – соціальний заклад. Не погоджуюсь з даним твердженням. Вважаю, що це має бути модернізований сучасний заклад з місцем для проведення форумів, семінарів та сучасним номерним фондом. Разом з депутатським корпусом, будемо вирішувати майбутню долю та концепцію готелю «Україна», який повинен стати окрасою нашого міста. Сам готель розташований в історично-культурному центрі міста Житомира – вулиця Київська, поруч з центральними майданами міста – Соборний та Перемоги, що робить його надзвичайно цікавим для туристів. Транспортна розв’язка, туристичні об’єкти поруч – це все має сприяти розвитку закладу», - наголосив Володимир Федоренко.

На завершення зустрічі голова обласної ради озвучив необхідність проведення аудиту роботи підприємства за п’ять років. Відповідне розпорядження буде підписано найближчим часом.

Нагадаємо, директором готельного комплексу «Україна» в березні 2015 року був призначений Петро Козенюк. На сесії обласної ради 5 березня 2020 року за наполяганням депутат з фракції УКРОП Віталія Науменка до порядку денного включили питання щодо переукладання контракту з директором комунального підприємства «Готельний комплекс «Україна» Житомирської обласної ради Петром Козенюком, але проєкт рішення не набрав необхідної кількості голосів. З 22 квітня 2020 року Козенюк призначений виконуючим обов’язки директора зазначеного КП.

Як повідомляв Житомир.info, на місцевих виборах 2015 року Петро Козенюк балотувався в депутати обласної ради від Блоку Петра Порошенка. На виборах 2020 року Козенюк балотувався до облради від партії «Опозиційна платформа – За життя» і став депутатом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада готтель Федоренко Козенюк КП  
Матеріали по темі