Суспільство

​У Бердичеві заборонили роботу усіх ринків, до школи ходитимуть лише учні 1 і 2 класів, але їдальні не працюватимуть

19 March 2021, 17:10

У зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації щодо поширення коронавірусу в Бердичеві 19 березня терміново зібрали засідання міської комісії з ТЕБ та НС.

Протокол засідання оприлюднили на сайті Бердичівської міської ради.

На засіданні було прийнято рішення вжити невідкладних додаткових обмежувальних протиепідемічних заходів.

Зокрема, з 22 березня по 5 квітня освітній процес у школах буде організований наступним чином: 1 та 2 класи навчатимуться за очною (та/або змішаною) формою навчання, 3-11 класи – навчатимуться дистанційно. При цьому гарячого харчування в школах не буде. Дитсадки працюватимуть у звичному режимі з дотриманням профілактичних заходів. Позашкільні заклади також переходять на дистанційну форму навчання.

Також комісія з ТЕБ та НС прийняла рішення призупинити роботу усіх ринків, у тому числі й тих, що реалізують продукти харчування. Відвідувачів ринків мають постійно інформувати про припинення роботи ринків з 22 березня.

Скріншот з протоколу засідання Бердичівської міської комісії з ТЕБ та НС

Нагадаємо, 17 березня у Новограді-Волинському протестували підприємці з ринку «Урожай», яким забороняють протестувати через червону зону.

Як повідомляв Житомир.info, з 3 березня 2021 року вся територія Житомирської області – у червоній зоні.

У Житомирі в перший день введення червоної зони кількасот підприємців влаштували мітинг. Вони вимагають внести зміни у рішення обласної комісії ТЕБ та НС та дозволити працювати малому бізнесу. На майдані Корольова зібралися підприємці з Житомира, Чуднова, Андрушівки та Бердичева.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: червона зона Бердичів карантин коронавірус  
Матеріали по темі